Política

Política

Demanen la dimissió d’un regidor de Junts de Tortosa

Els grups del govern municipal acusen l’edil de fer un “paper indigne” després de ser denunciat per agressió en l’acte final de festa del Renaixement

Movem-PSC i ERC, els grups que formen el grup municipal de Tortosa, reclamen la dimissió del regidor del grup de Junts a l’oposició, Domingo Tomàs, arran dels fets que van tenir lloc diumenge a la nit durant l’acte final de la Festa del Renaixement. En un comunicat, condemnen “rotundament i expressem la perplexitat pel paper indigne del regidor”, que va ser denunciat per una suposada agressió física a un home de 75 anys, membre d’un dels grups que diumenge a la nit havia d’actuar també a la plaça de l’Absis. Pels grups del govern, “és intolerable per a un càrrec electe”. Recorden també que Tomàs va dirigir i va ser regidor responsable d’aquesta festa. “Lamentem que Junts per Tortosa instrumentalitzi i polititzi un grup de cultura popular de la ciutat”, han afegit. A més, es mostren crítics amb “la intervenció” de Tomàs durant l’acte i li retreuen que va dirigir-se públicament als assistents “realitzant un míting i sense respectar les indicacions de l’organització”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.