Política

estats units

El director de l’FBI no té clar que Trump rebés l’impacte d’una bala

Christopher Wray diu a la Cambra de Representants que podria ser que l’expresident dels EUA hagués estar ferit per metralla

El director de l’FBI, Christopher Wray, va posar en qüestió, davant un comitè judicial de la Cambra de Representants dels Estats Units, que l’expresident nord-americà Donald Trump hagués rebut l’impacte d’una bala en l’intent d’assassinat de l magnat durant un míting a Pennsilvània el 13 de juliol passat.

El candidat republicà a la Casa Blanca va dir, just després que un home disparés contra ell en un acte de campanya, que havia estat ferit a una orella per una bala, fet que va provocar que l’exmandatari aparegués ensangonat a l’escenari de l’acte. Wray va dir, però, que podria ser que la ferida a l’orella fos provocada per metralla i no per la bala.

L’atemptat contra Trump, en què va morir una persona del públic, ha desfermat tota mena de suspicàcies més o menys interessades, però no s’han acabat d’esclarir del tot els fets. El mateix Trump ha estat reticent a facilitar-ne informació, tot i que no ha dubtat a utilitzar el succés per treure’n rèdit polític. L’expresident va fer públic un informe sobre el seu procés de recuperació fet per l’exmetge de la Casa Blanca i ara congressista republicà Ronny Jackson, que atribueix la ferida a l’impacte d’una bala, però no ha deixat que els metges que el van atendre parlin públicament del seu cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.