Política

veneçuela

Feijóo denuncia que la delegació del PP espanyol ha estat detinguda a Caracas

El govern veneçolà al·lega que no disposen dels permisos necessaris que entrar al país

La delegació de parlamentaris del Partit Popular (PP) d’Espanya que s’ha desplaçat a Veneçuela per les eleccions d’aquest diumenge es troba retinguda en l’aeroport de Caracas, segons ha denunciat el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en el seu compte de la xarxa X.

El govern de Maduro els ha prohibit l’entrada a Veneçuela als parlamentaris del PP i els ha comunicat que seran deportats al·legant que no comptaven amb els permisos necessaris per a entrar al país. Els parlamentaris espanyols havien estat convidats pel grup opositor liderat per María Corina Machado.

Esteban González Pons, un dels membres de la delegació, alertava fa set hores que la delegació popular podia patir entrebancs, i en demanava responsabilitats a l’expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero, convidat pel govern de Maduro per fer d’observador internacional dels comicis.

El líder del PP ha exigit el seu “immediat alliberament” i que el govern d’Espanya posi els mitjans necessaris a tal fi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia