Política

política

El PSC de la demarcació tanca el curs amb una trobada municipalista

El PSC de les comarques gironines ha tancat avui el curs polític en una trobada amb càrrecs electes a l’Espai del Peix de Palamós amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències relatives a la comunicació municipal. En l’acte, hi han intervingut la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, que ha destacat la importància d’enfortir el projecte socialista amb la perspectiva de fer costat a un possible govern de Salvador Illa; i experts com Pep Taberner, cap de comunicació del PSC, Eduard Rivas, alcalde d’Esparraguera, secretari de coordinació municipal del PSC i president de la Federació de Municipis de Catalunya, i Jonathan Martínez, secretari de formació del PSC.

La primera secretària de l’Agrupació de Palamós, Yolanda Aguilar, ha donat la benvinguda i seguidament ha intervingut el primer secretari de la federació de les comarques gironines, Marc Lamuà, que ha fet un repàs de les actuacions del partit durant l’últim any i ha expressat la voluntat dels socialistes per millorar resultats: “El nostre objectiu és fer molt millor allò que hem fet raonablement bé. El repte majúscul, és governar i tenir capacitat per implantar i consolidar el projecte socialista allà on encara no tenim una presència destacada. No hi ha cap altre secret per fer-ho que treballar i fer-ho millor que ningú altre”.

L’alcalde de Platja d’Aro i secretari d’acció electoral de la federació del PSC de les comarques gironines, Maurici Jiménez, ha destacat la importància de la bona gestió i de la comunicació d’aquesta gestió i la transparència per generar la seguretat en la ciutadania que la política i els seus representants estan a disposició per resoldre els seus problemes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel mata trenta persones en un hospital situat en una escola

barcelona
estat francès

Millora la circulació de trens l’endemà del sabotatge ferroviari

barcelona
política

Entre la presó provisional del Suprem i l’acceleració al TC

madrid
Política

Puigdemont reitera que serà al debat d’investidura al Parlament

barcelona
política

El PSC de la demarcació tanca el curs amb una trobada municipalista

palamós
Política

Puigdemont aclareix el seu retorn en un acte de Junts a Catalunya Nord

barcelona
guerra a gaza

Reunió de mediació a Roma per a un alto el foc a la Franja

barcelona
Política

Més de 1.500 socis financen el nou local als baixos de la seu d’Òmnium

barcelona
estats units

Trump demana el vot de cristians i portadors d’armes per tornar a la Casa Blanca

barcelona