Política

El president Camps es nega per tercera vegada a rebre l'alcalde de Gandia

El Govern municipal creu que l'actitud de president de tots els valencians és incomprensible, inadmissible, intolerable i una bufetada a Gandia.

La tercera petició d'entrevista amb el president de la Generalitat la va realitzar, el passat juliol, la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Gandia unànimement.

Presidència torna a derivar l'entrevista amb la consellera de Cultura, amb qui l'Alcalde ja es va entrevistar al febrer sense que la Generalitat haja concretat fins ara la seua participació.

El president de la Generalitat, Francisco Camps, s'ha negat per tercera vegada a rebre a l'Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, als portaveus municipals i al Consell del Vé Centenari, amb motiu de la celebració dels 500 anys del Naixement de Francesc de Borja, que Gandia està commemorant durant l'any 2010.

El coordinador del Govern municipal, Alfred Boix, ha afirmat que la tercera negativa de la Presidència de la Generalitat a rebre a l'Alcalde de Gandia en l'Any Borja de 2010 és «incomprensible, inadmissible i intolerable» i que suposa «una bufetada a Gandia».

Boix ha anunciat que Gandia «no pot quedar-se així» i que pròximament s'acordaran altre tipus d'iniciatives per a intentar que «el president de tots els valencians, complisca amb el seu paper institucional de rebre a la esta ciutat en un any tan especial per a nosaltres».

En la carta enviada des de Presidència de la Generalitat se li comunica a l'Alcalde que «en referència a la seua petició d'audiència amb el President de la Generalitat, per a tractar sobre la celebració dels actes commemoratius del Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja, li comunique que no li serà possible rebre'l personalment, com haguera sigut el seu desitg» i torna a delegar l'entrevista amb la Consellera de Cultura i Esports.

Segons s'assegura, és la mateixa carta rebuda en les dues ocasions anteriors i és per això que s'hi pensa que «ni s'han molestat en Presidència a afegir o a canviar cap paràgraf», ha explicat Alfred Boix.

No tenen diners

El president de tots els valencians, va de paelles populars, camins populars, sopars populars i gestió popular, però se n'oblida del que suposa la cultura i el costumari valencià a cada cantonada. Per tres vegades se li ha demanat la seua participació en un assumpte axial per a l'imaginari de la gran ciutat de la comarca de la safor, i per tres vegades, se li ha estat denegada la petició. No recorde que a Ecleston se li ajornara tant l'entrevista, ni que se li posaren entrebancs als lloguers dels waters que havien de guarnir l'arribada del Sant Pare a València. Tampoc recorde que fes esperar ni un segon als caixers de la Copa Amèrica o al organitzadors dels actes hípics sota el cas d'Atenea farcit de goteres, existent a València. Xe, no passa res, ni poc!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.