Política

estats units

Harris ha recaptat ja 200 milions de dòlars i té 170.000 nous voluntaris

La virtual candidata demòcrata millora les perspectives electorals de Biden, segons una enquesta

La vicepresidenta dels EUA i virtual candidata demòcrata a la presidència, Kamala Harris, ha recaptat més de 200 milions de dòlars i ha reclutat 170.000 nous voluntaris per a la seva campanya en menys d’una setmana. Segons dades divulgades pel seu equip aquest diumenge recollides per Efe, Harris ha recaptat aquests 200 milions de dòlars en menys d’una setmana, des que el 21 juliol el president nord-americà, Joe Biden, va posar fi a la seva campanya a la reelecció i va demanar el vot per a ella en les eleccions del 5 de novembre.

D’aquests 200 milions, el 66% provenen de nord-americans que han decidit fer una donació a la campanya de la vicepresidenta per primer cop, segons ha informat l’equip de Harris. Els darrers dies, la campanya de Harris també ha sumat més de 170.000 nous voluntaris que el dissabte i el diumenge ja van poder participar en un “cap de setmana d’acció” amb reunions veïnals, menjars comunitaris i visites porta a porta per mobilitzar els votants.

Només aquest cap de setmana s’han organitzat 2.300 esdeveniments en els estats clau per a les eleccions, entre els quals hi ha Arizona i Nevada, on el vot de la comunitat llatinoamerocana podria exercir un paper crucial, així com a Pennsilvània, Wisconsin, Míchigan i Geòrgia.

El fervor que ha despertat la candidatura de Harris s’ha reflectit també en els sondejos. Una enquesta publicada dijous pel diari The New York Times i el centre d’educació superior Siena College situa l’expresident i candidat republicà Donald Trump un punt percentual per davant de Harris, amb un 48% dels suports davant el 47% de la líder demòcrata. Aquesta xifra suposa una notable millora respecte a l’última enquesta del New York Times i Siena College difosa a principis de mes i en la qual Trump treia a Biden sis punts percentuals d’avantatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Kazakhstan

El president kazakh convoca un referèndum sobre la construcció d’una central nuclear

Barcelona
Estat espanyol

Detenen a França el germà del sospitós de l’atemptat contra Vidal-Quadras

Barcelona
política

Comuns prioritza la regulació dels lloguers per negociar pressupostos

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança una nova onada de míssils i drons contra Ucraïna

Barcelona
estat francès

Macron accelera els contactes per nomenar primer ministre

barcelona
política

Puigdemont no va marxar de Barcelona fins al vespre

barcelona
Guerra a Gaza

La vaga general a Israel pel retorn dels ostatges afecta carreteres i aeroports

Barcelona
judicial

El jutge de l’Audiència Nacional García Castellón es jubila

barcelona
política

Aval jurídic al congrés d’ERC el 30 de novembre

barcelona