Política

Activa Vidreres i el PSC reclamen la dignificació del servei de subministrament d’aigua

Els regidors d’Activa Vidreres juntament amb el regidor del PSC presentara una moció al ple de demà en què reclamen la “dignificació del servei de subministrament d’aigua a tot el municipi”. L’ofensiva de la oposició arriba coincidint amb la situació en què es troba qui viu als barris de la Goba, Terrafortuna, Puigventós i Aiguaviva.

En la moció es demana declarar la voluntat del ple municipal per a què finalitzi de forma immediata la concessió de facto de les actuals empreses i també expressar la voluntat del ple municipal per a l’immediat inici de la gestió directe del servei d’aigua per l’ajuntament de Vidreres.

També es vol que s’obri un període de dos mesos pel canvi de comptadors; que s’elabori en dos mesos un pla de millores i inversions en la xarxa municipal d’aigües. També es reclama que s’elabori en el termini de tres mesos un primer informe jurídico-econòmic que analitzi la viabilitat de reclamar a Rec Madral Companyia d’Aigües SA i Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües SA., i les altres empreses del grup empresarial, per la gestió duta a terme durant tots els anys una indemnització econòmica a favor de l’Ajuntament de Vidreres.

També es demana que s’elabori en tres mosos també un segon informe jurídico-econòmic per reclamar el conjunt del deute de Rec Madral i Riera de Cabanyes que té vers l’ajuntament i també un tercer informe jurídico-econòmic que analitzi les accions i vies de defensa de l’ajuntament de Vidreres envers a eventuals reclamacions que puguin sorgir de derivació de deutes de l’ACA, Agència Tributària de Catalunya i A.E.A.T., així com analitzi les accions i vies de defensa de l’ajuntament de Vidreres envers a una hipotètica reclamació de danys i perjudicis Rec Madral Companyia d’Aigües SA i Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües SA., i les altres empreses del grup empresarial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Carles Motas López
Alcalde de Sant Feliu de Guíxols (Tots per Sant Feliu)

“Volem col·laborar amb qui ho vol. Si no, l’esforç és limitat”

Sant Feliu de Guíxols

Algèria vota en uns comicis encarrilats

Beirut
estats units

Trump es declararà no culpable de la nova acusació per l’assalt del Capitoli

barcelona
turquia

Turquia confirma el seu interès a formar part del grup BRICS de Rússia i la Xina

barcelona
estats units

Arrestada una exassessora d’una governadora per vincles amb la Xina

barcelona
Estat espanyol

El ministre José Luis Escrivá serà el nou governador del Banc d’Espanya

Barcelona
iran

L’Iran va executar a cent persones a l’agost, segons una ONG

barcelona
líban

Detenen l’exgovernador del Banc Central libanès, sospitós de corrupció

barcelona
estat francès

Macron continua sondejant noms per a primer ministre

barcelona