Política

Vuit infermeres del Col·legi de Girona opten als premis del Consejo General de Enfermeria

Vuit professionals del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona (COIGI) opten a ser reconegudes en la segona edició dels Premis Nacionals d’Infermeria que organitza el Consejo General de Enfermería (CGE), d’àmbit estatal. S’hi han presentat 88 candidatures, repartides en les sis categories promocionades aquest any, i ara un jurat seleccionarà les cinc finalistes de cada categoria.

Les candidates gironines han estat escollides pel col·lectiu d’infermeres col·legiades al COIGI i per la junta de la institució, i son les següents: Dolors Domènec, que opta a la categoria que premia l’activitat professional a l’àmbit assistencial. Carla Buxeda, per l’activitat professional a l’àmbit gestor i David Ballester és candidat als premis de l’àmbit docent. A la categoria d’àmbit investigador hi ha tres candidates, Rosa Suñer, Mar Serrat i Meritxell Comas. I dues infermeres gironines opten al premi que reconeix la trajectòria professional al llarg de tota la vida. Es tracta de Glòria Vaquer i Pilar Parra.

Per categories, la que acumula més propostes és la d’investigació, amb 20 candidatures, seguida de la trajectòria professional amb 19 aspirants. Un total de 22 col·legis professionals d’arreu de l’Estat espanyol hi han presentat candidatures.

Un jurat professional determinarà ara les cinc finalistes de cada categoria, i al setembre s’obrirà el període de votació per escollir les guanyadores dels II Premis Nacionals d’Infermeria del CGE. En l’elecció final hi tindran el mateix pes els vots del jurat i els obtinguts en una votació online oberta a totes les infermeres i infermers col·legiats. Les guanyadores es donaran a conèixer en un acte públic que es farà a l’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.