Política

política

Marlaska es mostra “convençut” que hi haurà un “acord de progrés” per investir Illa

“No dubto que l’únic objectiu clar de tots els partits progressistes a Catalunya és continuar avançant en la pau i en el desenvolupament”, ha dit el ministre de l’Interior

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, s’ha mostrat “convençut” que es materialitzarà “l’acord de progrés” entre el PSC i ERC per a la investidura del socialista Salvador Illa com a president de Catalunya.

Així ho ha manifestat als periodistes a la seu de la Direcció General de Protecció Civil i Emergències, on ha presidit la reunió de seguiment de l’operació Pas de l’Estret.

Grande-Marlaska ha comentat que “a les passades eleccions autonòmiques la societat catalana es va pronunciar d’una forma decidida i clara que volia un govern de progrés i continuar avançant sota la direcció de Salvador Illa en la línia en què també ho ha fet el Govern de Pedro Sánchez”.

“Estic absolutament convençut que aquest acord es materialitzarà perquè no dubto que l’únic objectiu clar de tots els partits progressistes a Catalunya és continuar avançant en la pau i en el desenvolupament, així és que siguem optimistes”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.