Política

Joan Campolier

Alcalde de Santa Susanna

“Només hi havia aquest lloc alternatiu, era l’únic”

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/2443772-el-festival-mar-d-estiu-es-fara-finalment-al-torrento-de-can-gelat-de-santa-susanna.html

2443772

Santa Susanna finalment ha trobat un recanvi a La Llàntia. Ha estat un cap de setmana contra rellotge per tancar un acord amb Pineda i, sobretot, amb els promotors.

El Torrentó de Can Gelat ja era una alternativa preferent?
Només hi havia aquest lloc, era l’únic. No podíem permetre que el festival se suspengués perquè hem treballat molt per tenir-lo i perdre’l no era una opció. La responsabilitat era dels dos municipis a l’hora de trobar una nova ubicació. Pineda no ho va aconseguir i nosaltres sí.
Els permisos tornaran a ser un obstacle?
No, perquè ara és l’Ajuntament de Santa Susanna qui ho organitza i la gestió és nostra. Una gestió que farem d’acord amb tota la normativa, és clar. Ara i aquí l’únic que podria suspendre el festival soc jo, sempre que hi hagués incompliments, és clar.
I els problemes acústics?
Resolts perquè a l’espai on es fa no hi ha veïns a qui es pugui molestar, es complirà amb la normativa de sorolls i l’horari restringit dels concerts i del Village es mantindrà. A la mitjanit, tot tancat. A banda que pel que fa a la mobilitat fins i tot és millor que a La Llàntia.
Serà l’espai definitiu?
Ara mateix és el lloc. De moment hem salvat el festival.
Es tornarà a demanar fer-lo a La Llàntia?
Jo no em rendeixo, perquè considero que l’expedient on se’ns ha negat el permís no recull les mesures correctores que se’ns van demanar i es basa en aspectes anteriors que ja s’havien resolt. Evidentment l’opció de recórrer contra la negativa era absurda perquè no hi havia temps material.
Hi ha la temptació de quedar-se’l?
No hi hem pensat, perquè es tracta d’una proposta amb una trajectòria prèvia i s’hi ha esmerçat molta feina per part de Pineda. Aquest any el compartim.
Però de moment Santa Susanna ja s’ha quedat el Psychobilly de Pineda i té previst organitzar una Oktoberfest que es feia a Calella.
Això han estat casualitats. És cert, però, que Santa Susanna és privilegiada pel que fa a la seva distribució urbana i disposa de moltes places hoteleres i espais on es poden fer tot tipus d’esdeveniments. Nosaltres com a destinació ja ens promocionem en aquest sentit i a això cal afegir que tenim uns preus molt competitius i uns serveis i instal·lacions de gran qualitat. Som molt conscients que el turisme és bàsic en la nostra economia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.