Política

Pere Casellas repeteix com a primer secretari del PSC de Figueres

Els socialistes figuerencs van celebrar ahir l’assemblea de militants del PSC de Figueres per renovar l’executiva local amb una assistència d’una quarantena de persones. L’acte va comptar amb la presència destacada de Marc Lamuà, diputat i primer secretari del PSC comarques gironines, Xavier Guitart, alcalde de Camprodon i secretari de coordinació territorial dels socialistes de la demarcació, Montse de la Llave, secretària de seguretat i convivència de la federació i alcaldessa de Vilafant i diversos regidors de la comarca.

Durant l’assemblea es va procedir a l’elecció de la nova executiva local, que va ser elegida per unanimitat. La nova executiva està formada per Pere Casellas (primer secretari); Eduard Custey (Secretari d’Organització); Paquita Planella (Secretària de Finances); Jesús Martín (Secretari de Formació); Elena Mach (Secretària d’Igualtat); Pablo Cano (Secretari de Joventut); Alfons Martínez (Secretari de Cultura, Turisme i Comerç); Sabrina Martínez (Secretària d’Empresa); Ciro Llueca (Secretari d’Estudis i Programes); Dídac Capel (Secretari de Política Municipal i Comunicació) i els vocals Maribel March, José Luis Guillén, Josep M. Poch, Núria Navarro i Mounia El Habibi.

L’acte va estar marcat per la reelecció de Pere Casellas com a primer secretari, “fet que evidencia la confiança i el suport dels militants en la seva direcció”. Durant la reunió es va fer balanç del curs polític que es tanca, destacant les ganes i la determinació de continuar treballant tant per la ciutat de Figueres com per la comarca.

“La nova executiva es presenta amb vocació de donar servei, no només a Figueres, sinó també a tota la comarca, reafirmant el nostre compromís amb el territori i la seva gent” ha explicat el primer secretari, Pere Casellas. En el transcurs de l’assemblea, també es van escollir els representants al Consell de Federació de les comarques gironines, que tindran la responsabilitat de defensar i representar els interessos del partit i la comarca en aquest òrgan.

El primer secretari de PSC del comarques gironines, Marc Lamuà, va concloure que “hem reorganitzat l’agrupació per estar en disposició de competir i guanyar a Figueres el 2027. És evident que el nou govern municipal no està responent eficientment a les problemàtiques dels figuerencs, i la nostra absència es nota en la gestió del dia a dia de la ciutat. Per això, cal reforçar i expandir el partit a Figueres per convertir-nos en l’alternativa al desgavell actual”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat francès

Declara la dona que el seu marit drogava perquè la violessin altres homes

Barcelona
Estats Units

Hunter Biden ofereix declarar-se culpable d’evasió fiscal per evitar el judici

Barcelona
política

Ada Colau, a punt de deixar l’Ajuntament

Barcelona
Estats Units

Trump es declara “no culpable” dels càrrecs contra ell per l’assalt al Capitoli

Barcelona
Guerra a Europa

El Parlament ucraïnès nomena Andri Sibiga com a nou ministre d’Exteriors

Barcelona
Política

‘Heu de tornar-hi’, la crida de l’ANC a mobilitzar-se per la Diada

barcelona
politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

Barcelona

El PSC demana solucions per a les famílies de l’escola bressol la Baldufa

GIRONA
Política

El govern espanyol estudia una petició d’indult per a Junqueras, Romeva, Turull i Bassa

barcelona