Política

Zapatero anuncia que convidarà Rajoy a parlar d'economia i "buscar punts en comú"

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat aquest diumenge a València que els pròxims dies convocarà el líder de l'oposició, Mariano Rajoy, per parlar d'economia, intercanviar opinions i trobar punts en comú. Zapatero ha afirmat que està "obert al diàleg" i que vol parlar sobre la situació financera de l'Estat i internacional, i buscar punts en comú.

Zapatero ha dit que "espera que Rajoy també estigui disposat a aquesta tasca" ja que el líder del Partit Popular "representa una part important d'espanyols", segons ha afegit Zapatero.

El president espanyol ha insistit també que el sistema financer espanyol "és sòlid" i ha demanat al Partit Popular que digui "alguna vegada, encara que només sigui una, que Espanya té un sistema financer dels més solvents del món", perquè "és la veritat i sembla que a alguns els pesa que sigui així". El president del govern també ha lamentat que els populars hagin criticat els pressupostos generals de l'Estat abans de veure'ls.

José Luis Rodríguez Zapatero ha fet aquest anunci en la clausura del XI Congrés del Partit Socialista del País Valencià, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.