Política

IPS-CUP critica les obres d’inici del BRCAT i la tala d’arbres a Salt

IPS-CUP demana a l’equip de govern de Salt (ERC+Junts) que es pronuncï i valori el desplegament de les obres del BRCAT a Salt. En especial, la tala dels til·lers i els plàtans del Passeig Països Catalans que ha causat un gran impacte entre els veïns. IPS-CUP demana també que l’equip de govern millori urgentment la comunicació d’aquesta obra i la convocatòria urgent d’una taula de mobilitat (que fa mesos que no es convoca) monotemàtica sobre elBRCAT.

Les obres del BRCAT es van iniciar, a perer de IPS-CUO, “de pressa i corrents” en plena Festa Major de Salt. “Les operacions de desplegament dels nous vials temporals de circulació es van fer amb absènciamés que notable d’informació clara i visible tant per als conductors de vehicles com als vianants (senyals nocturns escassos i absència de cartelleria per als vianants que van produir en diversos casos situacions de risc, etc.) En pocs dies es van anar succeint diversos despropòsits”, manifestes. A més, tampoc es mostren d’acord amb la tal d’arbres que s’ha fet a Països Catalana. “El darrer despropòsit -apunten- ha estat la tala de diversos exemplars de til·ler i plàtan del Passeig Països Catalans. que s’ha fet en plena onada de calor i, altre cop, amb nul·la informació als veïns i als comerciants del Mercat de Salt”.

“IPS-CUP -afegeixen- sempre ha defensat la necessitat de millora de la mobilitat entre Salt, Girona i la restade municipis de l’àrea urbana”. Per això consideren que aquesta possibilitat de millora entre Salt i Girona via BRCAT hauria de ser d’entrada una bona notícia.: “El cas és, però, que des que es va fer públic aquest projecte el 15 de juliol de 2021 el grup d’IPS-CUP ha estat sempre molt crític. Tant en el projecte en si com amb el seu procés d’implementació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PRÒXIM ORIENT

Israel confirma la mort del cap militar de Hamàs en un atac a Gaza al juliol

BARCELONA
política

Rovira admet que el preacord “costa de digerir” però crida a aprofitar l’“oportunitat”

barcelona

Endesa detecta 1.549 casos de frau elèctric en sis mesos a la demarcació

GIRONA

IPS-CUP critica les obres d’inici del BRCAT i la tala d’arbres a Salt

SALT
Josep Reyner
Economista, autor de ‘Dèficit fiscal, benestar dels ciutadans i competitivitat de l’economia catalana: una situació a revertir’

“Amb el dèficit fiscal t’enfrontes a la manera de funcionar de l’Estat”

Barcelona
PRÒXIM ORIENT

Israel inflama la guerra regional

Beirut
política

Sánchez fa seu el preacord amb ERC amb “passió” i hi veu el rumb a l’estat federal

madrid
estats units

Trump diu que Harris es va tornar negra "de sobte" per guanyar vots

barcelona
veneçuela

Maduro trasllada al Suprem la polèmica pel recompte electoral

BARCELONA