Política

estat espanyol

Begoña Gómez és querella també contra el jutge que la investiga

El seu advocat ha presentat la demanda tres dies després que l’Advocacia de l’Estat fes el mateix en representació del president del govern

Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, ha presentat aquest divendres una querella per presumpta prevaricació contra el jutge que la investiga, Juan Carlos Peinado, en considerar que ha adoptat decisions “arbitràries” i “manifestament injustes” i “ha forçat” les normes en una instrucció “perversa”.

L’advocat de Gómez ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Madrid que investigui el magistrat per presumptes delictes de prevaricació, revelació d’actuacions processals declarades secretes i revelació de secrets per funcionari públic.

Ho ha fet tres dies després que l’Advocacia de l’Estat, en representació del president del govern, també es querellés contra Peinado per entendre que va dictar “sabent-ho” diverses resolucions contràries al que disposa la norma, que responien a “conviccions pròpies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.