Política

ESTATS UNITS

El Pentàgon envia més avions i vaixells de guerra al Pròxim Orient

Reforça la seva presència militar a la regió davant la “possibilitat d’una escalada per part de l’Iran i els seus aliats” després dels atacs d’Israel a Beirut i Teheran

El secretari de Defensa dels EUA, Lloyd Austin, ha ordenat aquest divendres l’enviament de més avions i vaixells de guerra al Pròxim Orient enmig d’una revifada de tensió a la regió després dels atacs d’Israel al Líban i l’Iran.

Segons la portaveu del Pentàgon, Sabrina Sigh, la decisió de reforçar la presència militar a la zona respon a la “possibilitat d’una escalada regional per part de l’Iran i els seus aliats”. Austin ha ordenat “ajustament” a la posició militar dels EUA “per millorar la protecció de les forces nord-americanes, augmentar el suport a la defensa d’Israel i garantir que els EUA estiguin preparats per respondre a diverses contingències”, hi ha afegit Sigh en el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.