Política

ESTATS UNITS

Harris s’entrevista avui amb els candidats a la vicepresidència

Anunciarà la seva tria dimarts i hi compartirà míting a Filadèlfia el mateix dia

La vicepresidenta dels EUA i candidata demòcrata a la Casa Blanca en les eleccions de novembre, entrevistarà aquest diumenge els seus possibles candidats a número dos, sgons han confirmat mitjans locals.

Harris té previst reunir-se amb almenys tres aspirants: els governadors de Minnesota, Tim Walz, i Pennsilvania, Josh Shapiro, i el senador i exastronauta Mark Kelly. Respecte als altres tres possibles candidats a convertir-se en la seva mà dreta –el secretari de Transport, Pete Buttigieg, i els governadors Andy Beshear, de Kentucky, i J.B. Pritzker, d’Illinois– no està clar que hagin estat convidats a cap trobada.

Harris anunciarà el seu vicepresident aquest dimarts, quan tots dos participin en un míting a Filadèlfia i, durant la resta de la setmana, en sis mítings més en estats claus per a les eleccions presidencials de novembre.

D’altra banda, la vicepresidenta i el seu rival, l’expresident Donald Trump, es van enredar en una discussió aquest dissabte sobre la data i el lloc on celebrar un debat. La demòcrata exigeix mantenir el que es va pactar quan Biden era el candidat, però el republicà vol canviar el dia i la cadena per on es retransmetrà el cara a cara.

Trump i Biden havien acordat dos debats davant les càmeres: un, a la cadena CNN –el de juliol, a Atlanta, el que va precipitar la renúncia del demòcrata– i un altre a la cadena ABC el 9 de setembre, pel qual faltava concretar la ciutat.

La campanya demòcrata vol mantenir aquest segon cara a cara, però el pla del republicà, anunciat divendres, és que el debat s’avanci al 4 de setembre, es faci a la cadena ultraconservadora Fox News, a l’estat clau de Pennsilvània, que hi hagi públic i que els moderadors siguin els periodistes del canal Bret Baier i Martha MacCallum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia