Política

estats units

Taylor Swift comparteix una foto amb una silueta de Harris, però no diu si la recolza

La cantant va donar suport el 2020 a la candidatura de Biden

La cantant Taylor Swift ha compartit en les seves xarxes socials una foto amb una silueta que podria ser la de la vicepresidenta i candidata demòcrata a la presidència dels Estats Units, Kamala Harris, però no ha confirmat amb un text el seu suport.

Swift, que està de gira per Europa, ha publicat deu fotos del seu concert a Varsòvia, Polònia, i en la setena imatge es podia veure a la cantant en primer pla sobre l’escenari i una silueta similar a la de Harris saludant darrere.

No obstant això, al peu de foto l’artista només fa referència al concert i no esmenta gens relacionat amb la política dels Estats Units.

Swift és coneguda per deixar missatges secrets als seus fans tant en les seves xarxes com en els seus videoclips.

En 2020, l’estrella va recolzar Biden i li va dir a V Magazine: “Votaré orgullosament per Joe Biden i Kamala Harris en les eleccions presidencials d’enguany”.

Swift es troba en el cim de la seva fama i podria tenir una gran influència sobre els votants més joves.

La candidata demòcrata compta ja amb el suport de la cantant britànica Charli XCX i els artistes estatunidencs Ariana Grande, Cardi B i John Legend.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.