Política

Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret demanen un ple extraordinari

Els grups municipals de Junts, Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret sol·liciten la convocatòria d´un ple extraordinari per tal de proposar la modificació de crèdit del pressupost municipal que no va ser aprovada en el darrer Ple el passat 29 de Juliol.

Els quatre grups a l’oposició han presentat una proposta de consens per tal de poder dur a terme la modificació de crèdit necessària per al pagament de les hores extres de la policia, per a la contractació d´un conserge a la nova escola Joan Domènech i per a la implantació d’un I-0 a la llar d´infants Els Pops.

En la sessió plenària de 29 de Juliol no es va aprovar la modificació de crèdit 13/2024, on es posava de manifest l’existència de necessitats de despesa que no tenen suficient dotació pressupostaria, d’acord amb les previsions del pressupost municipal per l’any 2024. Alhora, el govern municipal format per PSC-Comuns “no va ser capaç d´arribar a cap acord amb els grups de l´oposició per tal d’aconseguir l’aprovació d´aquesta modificació de crèdit tan necessària”.

En vistes d´aquesta situació, els quatre grups de l´oposició han arribat a un acord per tal de proposar una nova modificació de crèdit i donar així sortida a les necessitats que té l´Ajuntament. Per això, sol·liciten la convocatòria d´un Ple Extraordinari a la major brevetat possible amb l’objectiu de tractar i resoldre tots els assumptes que no es van aprovar en la sessió anterior.

“La improvisació de l’executiu de Lamelas -diuen- és màxima i deixa el govern en una situació de debilitat evident. Els grups municipals signants porten molt temps advertint que l’actitud de l’alcalde cap a la resta de formacions és de molt baixa consideració i que cal un gir de 180º per redreçar-ho, perquè les conseqüències d’aquesta manera de fer recauen, en última instància, sobre la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.