Política

La nit electoral, en directe a l'AVUI.cat

Eleccions als EUA

L'AVUI.cat seguirà en directe el recompte dels vots de les eleccions als Estats Units durant tota la nit de dimarts a dimecres. Des dels primers resultats oficials a la costa est, previstos per a les primeres hores de la matinada (hora catalana), fins al veredicte de les urnes a la costa oest, passades probablement les cinc de la matinada, l'edició digital del Diari AVUI seguirà en temps real els canvis al mapa electoral.

Amb el suport d'un mapa interactiu, l'AVUI.cat oferirà tots els canvis que es produeixin durant la nit en la cursa cap a la presidència. Amb el recompte de cada Estat, el mapa reflectirà el nombre de vots electorals que cada candidat anirà recollint fins que un dels dos aconsegueixi la xifra que li garantirà l'elecció com a nou president dels Estats Units d'Amèrica. 

La informació es complementarà amb l'emissió de diversos vídeos que, enregistrats la mateixa nit, mostraran com viuen els nord-americans residents a Barcelona la nit electoral. L'acte institucional al consolat dels EUA i una festa organitzada pels seguidors de Barack Obama en una sala de festes de la ciutat seran coberts per l'AVUI.cat

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.