Política

Política

Mireia González substitueix Núria Parlon a Santa Coloma

Ja és oficial: la regidora Mireia González serà la substituta de Núria Parlon a l’alcaldia de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Parlon ha comunicat la seva renúncia a la secretaria municipal un cop ha pres possessió del càrrec de Consellera d’Interior i Seguretat Púbica al govern de la Generalitat, presidit per Salvador Illa. Per al dimarts 27 d’agost s’ha convocat un ple extraordinari a les 12 hores per oficialitzar el relleu. Fins aleshores continuaran fent la seva funció els alcaldes accidentals nomenats pel període de vacances d’agost.

Mireia González (Santa Coloma de Gramenet, 1987) actualment és sisena tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Ciutat Educadora, Infància i Joventut, regidora del Districte III i presidenta de l’empresa municipal que gestiona les escoles bressol municipals Bressolgramenet. Va entrar al consistori al mandat de 2015 com a regidora ponent d’Educació, Infància, Joventut i Polítiques d’igualtat. Al 2019 va ser 8ena Tinenta d’alcaldessa de Ciutat Educadora, Infància, Joventut i Esports i regidora del Districte III. Als 16 anys es va afiliar a la Joventut Socialista de Catalunya (JSC). Al PSC ha estat membre de diferents executives locals i de la Federació del Barcelonès Nord. El passat 6 de juliol va ser escollida Primera secretària de la federació del Barcelonès Nord del PSC.

És llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i ha cursat el postgrau Lideratge i comunicació en l’àmbit educatiu, també per la UB. Va combinar estudis i feines a àmbits com el suport educatiu, la gestió i planificació de projectes, la formació a joves i professionals o la direcció d’accions socioeducatives, entre altres. També té formació en disseny d’espais d’aprenentatge i ha realitzat estudis de màster en educació en valors i ciutadania. Ha mantingut una vinculació estreta amb l’àmbit cívic, amb una participació activa en entitats locals relacionades amb el moviment estudiantil, on va arribar a dirigir la JESC (Associació de Joves Estudiants de Santa Coloma) i ha estat involucrada en l’educació per a la participació de la infància i l’adolescència, especialment a través de la creació d’EDUCERE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pere Deulofeu, nou regidor del PSC a l'Ajuntament de Palamós

palamós
política

La CUP critica el “gir a la dreta” i el “retorn de la sociovergència”

barcelona
política

Més preocupats pel nou finançament que pel nou govern

barcelona
GUERRA A EUROPA

La incursió ucraïnesa obliga Rússia a evacuar civils d’una altra regió

BARCELONA
política

Junts retreu a ERC que hagi permès un govern “espanyolista” i dependent

Barcelona
Política

Mireia González substitueix Núria Parlon a Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet
Política

Mor Josep Manuel Basáñez, conseller d’Economia i Finances (1987-1988)

política

Pren possessió el govern d’Illa per afrontar “la tercera gran transformació” en democràcia

barcelona
GUERRA A EUROPA

L’OIEA descarta cap perill nuclear arran de l’incendi a la central de Zaporíjia

BARCELONA