Política

política

Illa vol aconseguir que tothom “es torni a sentir part de la mateixa Catalunya”

En una carta a la militància, promet ajudar a “construir l’Espanya plural i diversa”

Després d’entregar a cada conseller una carta on els demanava governar “sense dogmatismes ni exclusions”, Salvador Illa n’ha enviat avui una a la militància socialista afirmant que “contribuirà a construir l’Espanya plural i diversa que lidera Pedro Sánchez i una Europa federal”. En l’escrit, recull l’ACN, el president de la Generalitat assegura que governarà “unint els 8 milions de catalanes i catalans” perquè “tots es tornin a sentir part de la mateixa Catalunya” i reitera que els serveis públics estaran “al capdavant de l’acció de govern per generar prosperitat i cohesionar socialment i territorialment el país”.

“Abordar la transició ecològica per combatre el canvi climàtic de forma justa”, “assegurar un treball digne i de qualitat” i “transformar l’educació i la sanitat per protegir uns serveis públics d’excel·lència” son els principals deures que es fixa, a més de “protegir els que menys tenen o assegurar uns barris segurs”. En plena crisi de credibilitat del cos policial, aquest matí Illa estrena la seva agenda visitant el complex central dels Mossos a Sabadell per mostrar-los el seu suport i conèixer de primera mà les seves necessitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia