Política

Política

Berni Álvarez, el nou conseller d’Esports, s’acomiada de Tarragona

Mario Soler el substituirà com a regidor d’esports al consistori

“La nova conselleria d’esports és molt necessària” ha assegurat aquest matí Berni Álvarez, el nou responsable del departament de la Generalitat en el ple extraordinari celebrat aquest matí a l’Ajuntament de Tarragona que ha servit de comiat del que ha estat aquest mandat regidor d’Esports, Educació i Turisme Esportiu. Álvarez ha destacat que la feina feta a Tarragona ha sigut clau perquè el president Salvador Illa l’hagi triat per encapçalar la nova conselleria. El nou conseller ha agraït el suport dels diferents grups municipals i ha tingut paraules d’afecte pels seus companys del PSC de Tarragona i per l’alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales. El batlle ha volgut destacar el “talent tarragoní en estat pur, humà i professional” d’Álvarez.

El seu relleu a l’ajuntament l’assumirà el regidor Mario Soler en les properes setmanes, si bé encara no està del tot definit com quedarà el cartipàs municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia