Política

Contundent victòria d'Obama en els dos primers pobles que han votat

El candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Barack Obama, ha guanyat de forma contundent en les votacions celebrades poc després de la mitjanit local en dos petits pobles de l'Estat de New Hampshire, segons han informat mitjans locals.

Al poble de Dixville Notch, on els 21 votants inscrits han anat a votar, Obama s'ha emportat 15 vots davant els 6 del seu rival republicà, John McCain.

En la també modesta localitat de Hart's Location, el candidat demòcrata ha guanyat per 7 vots, 17 per Obama i 10 per McCain. 

Aquests resultats són molt diferents dels de les eleccions del 2004 i apunten a un canvi, ja que en els dos pobles van votar l'actual president, el republicà George W. Bush.

De fet, Dixville Notch no havia donat la majoria dels seus vots a un candidat demòcrata des del 1968. En el 2004, els 19 votants d'aquest poble van donar suport a Bush, davant dels sis que van optar per John Kerry,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.