Política

Narcís Pérez de Puig i Montserrat Figuerola, nous alts càrrecs de Salut

El govern català ha validat avui a l’advocat gironí Narcís Pérez de Puig com a secretari general del Departament de Salut. Des del 2015 fins ara, Pérez de Puig havia exercit com a tècnic superior en Administració i responsable de l’àrea jurídica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona. El govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat avui també la gironina Montserrat Figuerola Batista, presidenta de l’Institut Català de la Salut. Fins l’any 2022 havia estat gerent t territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) de l’Àrea Metropolitana Sud: Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital de Viladecans i Atenció Primària de Metropolitana Sud.

El nou director general de Professorat i Personal de Centres Públics del Departament d’Educació i Formació Professional és Josep Maria Garcia Balda, nascut a Ripoll l’any 1967 i amb una llarga trajectòria professional relacionada amb l’educació com a docent, membre d’equip directiu de centre i inspector d’Educació.

En l’àmbit de secretaris i secretàries del govern d’Illa ja havien transcendit els nomenaments de Juli Fernández Iruela, actual alcalde de Palafrugell com a secretari general de Departament d’Economia i Finances. També el de Manel Nadal Farreras com a secretari de Mobilitat i Infraestuctures del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica i la de l’exalcalde de l’Escala, Víctor Puga com a secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica i la del figuerenc Jordi Sargatal com a secretari de Transició Ecològica del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia