Política

societat

Eduard Sallent tornarà a capitanejar la Regió Metropolitana Sud dels Mossos

El fins ara comissari en cap s’intercanvia la posició amb Miquel Esquius, nou comissari en cap de la policia catalana

Eduard Sallent tornarà a liderar la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, segons ha avançat El Periódico i han confirmat a l’ACN diverses fonts coneixedores. El fins ara comissari en cap del cos s’intercanvia d’aquesta forma la posició amb Miquel Esquius, que la consellera d’Interior, Núria Parlon, ja va situar dilluns com a nou màxim responsable de la policia catalana. Esquius havia estat en els últims temps el cap de la Regió Metropolitana Sud, amb seu a Sant Feliu de Llobregat i que abarca tota la comarca del Baix Llobregat. També Sallent ho havia estat, però ho va deixar el desembre del 2021 just abans de ser ascendit a comissari en cap.

Els Mossos també han anunciat la destinació de la comissària Rosa Bosch, número dos de Sallent. Assumirà la Comissaria General d’Inspecció i Avaluació, càrrec que fins ara ocupava l’actual director general de la Policia, Josep Lluís Trapero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.