Política

política

El govern es tanca dos dies a Poblet per dissenyar la legislatura

Illa lliura una carta d’objectius a cada conseller, que plantejaran en les reunions de treball el pla d’acció de cada departament

El mateix president ha impulsat la cita perquè té en Tarradellas el seu gran referent polític

El govern al complet de Salvador Illa es troba reunit des d’aquest matí al monestir de Poblet, a la Conca de Barberà, on farà una estada de dos dies per fer pinya entre els consellers, i alhora posar en comú els objectius i el pla de legislatura de cada departament. L’executiu, que ha estat rebut per l’abat Rafel Barruè a la porta de l’església del monestir, s’ha tancat tot seguit en una sala de l’Arxiu Tarradellas, sota una foto del president de la Generalitat recuperada després del franquisme. El mateix Illa, que dina ara amb els monjos juntament amb el conseller de Justícia, Ramon Espadaler, ha estat l’impulsor de la cita, ja que el seu referent polític és el mateix Tarradellas, ja que el seu secretari personal, Romà Planes, va ser també mentor d’Illa, ja que va ser alcalde de la Roca del Vallès abans que ell.

Per això mateix el president ha cuidat molt avui els detalls. Ha lliurat a cada conseller una carta d’objectius personalitzada i després ha signat en el llibre d’honor de l’arxiu, on ha ressaltat el “pacte, la institucionalitat, l’autogovern i la concòrdia” com els quatre “punts cardinals del tarradellisme”, que també el guien a ell.

A la tarda, els membres de l’executiu visitaran el monestir, abans de continuar la sessió interna de treball, que culminaran demà al matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.