Política

Un fill de Bin Laden demana asil polític a Espanya

Món

Omar bin Laden, un dels 19 fills del líder d'Al-Qaida, Ossama bin Laden, ha demanat asil polític a Espanya després d'aterrar a l'aeroport madrileny de Barajas, segons fonts del ministeri de l'Interior.

Bin Laden fill, de 27 anys i casat amb la britànica Jane Feliz-Browne, es troba retingut a la sala de trànsit i inadmesos de l'aeroport a l'espera que les autoritats decideixin si admeten la seva demanda d'asil.

El fill del líder d'Al-Qaida va arribar a Barajas amb la seva dona en un vol procedent del Caire i amb destí al Marroc que va fer escala a Madrid, portant un passaport d'Aràbia Saudita amb dos visats caducats, un de Bèlgica i un altre d'Itàlia.

Omar Bin Laden, nascut a l'Aràbia Saudita com el seu pare, ja va sol·licitar asil polític a l'ambaixada britànica a Egipte al mes d'abril, visat que li van denegar per raons de seguretat. Van argumentar que tenen proves que segueix guardant lleialtat al seu pare.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.