Política

Estats Units

Quatre morts en un tiroteig a un institut de Geòrgia

La policia ha detingut un sospitós

Nou persones han estat hospitalitzades i mitjans locals eleven la xifra de ferits a una trentena, tot i que no totes ho estarien per ferides de bala

Un tiroteig en un institut a l’Estat nord-americà de Geòrgia, ha deixat almenys quatre morts i una trentena de ferits, segons informen mitjans dels Estats Units. La policia ha detingut un sospitós.

L’incident s’ha produït al centre d’educació secundària Apalachee de Winder, al comtat de Barrow, una població situada a una hora d’Atlanta. Un ampli dispositiu amb agents de diferents cossos policials, bombers i efectius d’emergències s’ha desplaçat fins al lloc.

L’Agència d’Investigació de Geòrgia (GBI), ha confirmat que quatre persones han mort i nou més han estat “hospitalitzades” per ferides. També ha informat que hi “un sospitós sota custòdia” policial i ha remarcat que està “viu”. “Les informacions que el sospitós ha estat neutralitzat són inexactes”, ha indicat.

L’oficina del xèrif ha confirmat en un primer comunicat que hi ha “múltiples ferits”, però no ha pogut donar “els detalls sobre la xifra” de víctimes o “les seves condicions”. El xèrif de Barrow, Jud Smith, ha demanat paciència perquè obtenir respostes sobre què ha passat i per què requerirà “diversos dies”. També ha avançat que hi ha una persona sota custòdia policial, sense donar més detalls. Segons la cadena CNN, el presumpte autor és un jove en edat escolar, d’uns catorze anys, però es desconeix si estudiava al centre.

L’Agència Federal d’Investigació (FBI) ha informat que està al cas dels succés i els seus agents col·laboren amb les forces de seguretat locals.

El governador de Geòrgia, Brian P. Kemp, ha ordenat destinar tots els recursos estatals disponibles per respondre a l’incident. Kemp que estan treballant amb les autoritats locals i federals per recollir informació i abordar la situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia