Política

politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

El president del grup municipal a Barcelona de JuntsxCAT-TriasxBCN, Jordi Martí i Galbis, va anunciar ahir una oposició dura, “transformadora i útil”, va dir, per convertir Junts en l’alternativa “real” a Collboni el 2027. En la presentació del curs que començarà sense la presència de Xavier Trias, Martí i Galbis va reivindicar i assumir per a la seva formació els valors i el llegat de Trias i va assegurar que combatran el monopoli de poder dels socialistes a totes les institucions.

La seu de Junts a Barcelona, a la gran via de les Corts Catalanes, va acollir ahir la presentació del grup per a aquest any polític amb els seus nous president i portaveu, Jordi Martí i Galbis i Neus Munté, respectivament, i amb la presència de gairebé tots els seus regidors. Van exposar els canvis en l’organització que ha provocat la renúncia de Xavier Trias com a regidor, així com els eixos d’actuació i prioritats davant el nou curs.

Entre els canvis organitzatius, el nou líder va destacar la incorporació de Carme Lleó com a nova regidora; que la direcció del grup ara la conformen el mateix Martí Galbis com a president, Neus Munté com a portaveu, i Damià Calvet com a portaveu adjunt; i que Jordi Martí renuncia a la presidència del Consell de Districte de Sarrià-Sant Gervasi, on la proposta per substituir-lo a partir del pròxim ple, a finals d’octubre, és la regidora Titon Lailla.

Jordi Martí va remarcar el reforç que es dona al grup de Junts: “Som un equip, el millor equip i grup municipal, no només el més nombrós; és l’equip que estava fet per governar i que també està fet per fer la millor oposició, la més transformadora, propositiva i útil per als ciutadans de Barcelona. Tenim la voluntat de treballar per la gent”, va dir.

D’altra banda, Martí i Galbis va recordar que els tres governs són ara socialistes, però va insistir en el fet que, en tots tres casos, governen en minoria: “Tenim un govern de Collboni en minoria que no funciona. Es fa moltes fotos, eslògans i promeses... però res. I ara ja han aconseguit el tres en línia: Sánchez a l’Estat, IIla a la Generalitat i Collboni a Barcelona. Creiem, però, que, lluny de ser positiu, això és una mala noticia per a Barcelona. Els monopolis de poder són negatius, no porten competitivitat, ni empenta, i sí que porten renúncia, acomodació, partidisme i nepotisme. Els socialistes acumulen poder, però les coses no canvien”, va reblar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
Estats Units

Trump es declara “no culpable” dels càrrecs contra ell per l’assalt al Capitoli

Barcelona
Guerra a Europa

El Parlament ucraïnès nomena Andri Sibiga com a nou ministre d’Exteriors

Barcelona
Política

‘Heu de tornar-hi’, la crida de l’ANC a mobilitzar-se per la Diada

barcelona
politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

Barcelona

El PSC demana solucions per a les famílies de l’escola bressol la Baldufa

GIRONA
Política

El govern espanyol estudia una petició d’indult per a Junqueras, Romeva, Turull i Bassa

barcelona
estat francès

Macron nomena el conservador Michel Barnier com a nou primer ministre

barcelona
estat espanyol

Perelló reclama que no es digui als jutges com han d’interpretar la llei

barcelona

David Bote, nou president delegat de la Federació de Municipis de Catalunya

Barcelona