Política

politica

Junts anuncia que farà una oposició dura contra Collboni en l’etapa post Trias

El president del grup municipal a Barcelona de JuntsxCAT-TriasxBCN, Jordi Martí i Galbis, va anunciar ahir una oposició dura, “transformadora i útil”, va dir, per convertir Junts en l’alternativa “real” a Collboni el 2027. En la presentació del curs que començarà sense la presència de Xavier Trias, Martí i Galbis va reivindicar i assumir per a la seva formació els valors i el llegat de Trias i va assegurar que combatran el monopoli de poder dels socialistes a totes les institucions.

La seu de Junts a Barcelona, a la gran via de les Corts Catalanes, va acollir ahir la presentació del grup per a aquest any polític amb els seus nous president i portaveu, Jordi Martí i Galbis i Neus Munté, respectivament, i amb la presència de gairebé tots els seus regidors. Van exposar els canvis en l’organització que ha provocat la renúncia de Xavier Trias com a regidor, així com els eixos d’actuació i prioritats davant el nou curs.

Entre els canvis organitzatius, el nou líder va destacar la incorporació de Carme Lleó com a nova regidora; que la direcció del grup ara la conformen el mateix Martí Galbis com a president, Neus Munté com a portaveu, i Damià Calvet com a portaveu adjunt; i que Jordi Martí renuncia a la presidència del Consell de Districte de Sarrià-Sant Gervasi, on la proposta per substituir-lo a partir del pròxim ple, a finals d’octubre, és la regidora Titon Lailla.

Jordi Martí va remarcar el reforç que es dona al grup de Junts: “Som un equip, el millor equip i grup municipal, no només el més nombrós; és l’equip que estava fet per governar i que també està fet per fer la millor oposició, la més transformadora, propositiva i útil per als ciutadans de Barcelona. Tenim la voluntat de treballar per la gent”, va dir.

D’altra banda, Martí i Galbis va recordar que els tres governs són ara socialistes, però va insistir en el fet que, en tots tres casos, governen en minoria: “Tenim un govern de Collboni en minoria que no funciona. Es fa moltes fotos, eslògans i promeses... però res. I ara ja han aconseguit el tres en línia: Sánchez a l’Estat, IIla a la Generalitat i Collboni a Barcelona. Creiem, però, que, lluny de ser positiu, això és una mala noticia per a Barcelona. Els monopolis de poder són negatius, no porten competitivitat, ni empenta, i sí que porten renúncia, acomodació, partidisme i nepotisme. Els socialistes acumulen poder, però les coses no canvien”, va reblar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]