Política

regne unit

Caterina de Gal·les anuncia que ha superat el càncer

Després de mesos de tractament, la princesa de Gal·les podria recuperar la seva agenda pública

La princesa Catalina de Gal·les ha anunciat aquest dilluns a través d’un vídeo familiar que ha finalitzat el seu tractament de quimioteràpia, després d’anunciar el mes de març passat que li havien detectat un càncer, i que reprendrà una agenda “lleugera” de compromisos públics.

Amb aquest anunci, s’especula que la princesa de Gal·les podria recuperar aviat la seva agenda pública.

La seva més recent aparició pública va tenir lloc amb motiu de la final masculina de Wimbledon al juliol. En aquell moment se la va veure visiblement emocionada quan la pista central es va posar en peus a la seva arribada al costat de la seva filla Charlotte i la seva germana Pippa.

Ara, el seu cercle pròxim afirma que, malgrat els dies bons i dolents, si continua tenint més dies bons que dolents, es dona per fet que podria unir-se a Carles III i la família reial britànica per a assistir al servei religiós amb motiu del Dia del Record que tindrà lloc el 10 de novembre. També conegut com a Dia de la Rosella, és una data que se celebra als països de la Commonwealth per a recordar els sacrificis dels membres de les forces armades i els civils en temps de guerra.

En qualsevol cas, qualsevol retorn de la princesa a les seves obligacions oficials serà gradual i no estarà lligada a l’atapeïda agenda del rei des que va reprendre els seus compromisos públics a l’abril, després de revelar el seu propi diagnòstic de càncer al febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.