Política

cultura

Al·lèrgiques al Pol·len i Ginestà, a la Festa per la Llibertat

És una cita obligada. La Festa per la Llibertat d’Òmnium Cultural tornarà a ser avui el punt final de la mobilització de la diada de l’Onze de Setembre. La música i la reivindicació dels grups Al·lèrgiques al Pol·len, Ginestà i Flashy Ice Cream ompliran el passeig Lluís Companys de Barcelona, punt on s’acabarà la manifestació d’enguany, coorganitzada per Òmnium, l’ANC, l’AMI, el Consell de la República, la Intersindical i el Ciemen.

En la presentació de la festa, el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, va reivindicar el talent musical i cultural en català i va insistir en la necessitat de donar resposta als “grans reptes que, com els 2,3 milions de persones que volen aprendre o millorar el seu català i no tenen l’oferta i els mecanismes per fer-ho, ens interpel·len com a país”. Així mateix, va resituar la Diada com “un dia per demostrar que l’independentisme és un moviment intel·ligent i transversal que no renuncia a exercir la seva força des dels carrers” i amb una “societat civil determinada i disposada a abordar els reptes que la nova situació política planteja”.

Òmnium començarà la jornada amb un acte política al passeig Lluís Companys i, a continuació, en aquest mateix espai es farà un concert familiar. Durant tot el dia, a més, l’espai s’omplirà amb el MerCat, fira de propostes de país, on un centenar d’entitats exposaran els seus projectes. Són entitats que treballen per la llengua, la cultura, la cohesió social, els drets i la independència del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia