Política

Més de 600 persones celebren la diada a Palafrugell

Més de 600 persones s’han reunit davant la seu consistorial, als jardins de Can Bech, per assistir a l’acte institucional de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Palafrugell. L’acte institucional ha tingut com a punt principal el discurs de l’alcalde del municipi, Juli Fernández. A més a més l’agenda d’activitats ha inclòs les tradicionals sardanes, l’actuació de la Coral Nit de Juny i l’aperitiu popular.

La Diada Nacional de Catalunya ha començat a Palafrugell a 2/4 d’11 del matí a plaça Nova amb l’actuació de l’esbart Fontcoberta de Banyoles i de l’esbart Mestre Sirés de Palafrugell. Més tard, a 3/4 i 5 de 12 del migdia als Jardins de Can Bech, ha tingut lloc el parlament de l’alcalde del municipi Juli Fernández i, tot seguit, la hissada de la Senyera al so d’Els Segadors, interpretat per la Coral Nit de Juny, que seguidament ha oferit una actuació als assistents.

A partir de 2/4 d’1 del migdia un aperitiu popular i una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Cervianenca han conclòs dels actes de la Diada a la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.