Política

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

L’expresident creu que va guanyar el que es va celebrar dimarts i no creu necessitar repetir-lo

L’expresident estatunidenc i candidat republicà Donald Trump ha anunciat aquest dijous que no participarà en un altre debat electoral contra la seva rival, la vicepresidenta i aspirant demòcrata Kamala Harris. “NO HI HAURÀ TERCER DEBAT!” va escriure en majúscules en la seva xarxa social, Truth Social.

Trump va participar al juny en un primer debat contra el president estatunidenc, Joe Biden, la qual cosa va portar l’actual president a posar fi a la seva campanya de reelecció després d’una desastrosa actuació. El segon debat va tenir lloc aquest dimarts, on analistes i comentaristes de televisió van donar com a guanyadora a Harris.

La campanya demòcrata havia sol·licitat un tercer debat després de la trobada d’aquesta setmana a Filadèlfia, però Trump ja havia rebaixat les expectatives d’un nou cara a cara abans de les eleccions del 5 de novembre.

El dimecres, en un acte d’homenatge a les víctimes dels atacs de l’11 de setembre de 2001, Trump va dir que havia de “pensar” si era necessari un altre debat, ja que considera que va guanyar davant de Harris i va tenir una “gran nit”.

En justificar aquest dijous la seva decisió de no participar en un altre debat, ha afirmat en Truth Social que “les enquestes mostren clarament” que va guanyar el dol verbal, i en lletres majúscules va afegir: “KAMALA HAURIA DE CENTRAR-SE EN EL QUE DEGUÉ FER DURANT GAIREBÉ ELS ÚLTIMS QUATRE ANYS.”

“Quan un boxador perd una baralla, el primer que diu és ‘VULL UNA REVENJA’”, va declarar Trump, qui va argumentar que, com ell no ha perdut, no necessita un altre.

D’aquesta manera, el debat de dimarts entre Trump i Harris, que va ser seguit per més de 67 milions d’espectadors, es convertirà en l’únic cara a cara televisat entre els candidats abans de les eleccions i l’única ocasió perquè els votants comparin directament les seves propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Trump descarta ara un altre debat amb Harris

barcelona

La portaveu de Junts a Ripoll deixa l’acte de regidora

RIPOLL
europa

Stoltenberg serà el nou cap de la Conferència de Seguretat de Munic

barcelona
israel

Dimiteix el cap de la unitat més gran de l’Exèrcit israelià pel fracàs del 7 d’octubre

barcelona
estats units

Harris confia a guanyar vot jove gràcies al suport de Taylor Swift

barcelona
política

El TSJC rebutja definitivament la recusació de Jové a Barrientos per criticar l’amnistia

barcelona
estat espanyol

El ministeri de l’Interior vol rebaixar a 0,2 la taxa màxima d’alcohol en sang

barcelona
estat espanyol

Ayuso anuncia una nova rebaixa fiscal a Madrid

barcelona
escòcia

Escòcia tancarà la seva única refineria de petroli en 2025

barcelona