Política

política

Parlon vol “revertir la corba delinqüencial” a Catalunya

La nova consellera d’Interior admet que les dades d’alguns delictes han empitjorat

Anuncia un pla contra le armes blanques i una comissaria dedicada a la violència contra les dones

La consellera d’Interior, Núria Parlon, s’ha marcat com un dels principals objectius “revertir la corba delinqüencial” a Catalunya. Tot i que la nova consellera ha destacat que els índexs de seguretat són “raonablement positius”, també ha admès que les dades d’algunes tipologies delictives han empitjorat. En aquest sentit, ha anunciat la posada en marxa en les properes setmanes d’un pla específic per lluitar contra les armes blanques.

En la seva primera compareixença al Parlament, Parlon també ha reconegut que l’ocupació d’habitatges està generant en alguns casos “greus problemes de convivència”. “L’excusa no pot ser que com que tenim problemes d’habitatge som permissius davant de les ocupacions delinqüencials”, ha dit la consellera que ha anunciat també, entre altres iniciatives, una comissaria específica dedicada a la violència contra les dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia