Política

Tailàndia

Almenys una vintena de morts en l’accident d’un autobús escolar a Bangkok

El tràgic balanç de l’accident d’un autobús escolar a Tailàndia aquest dimarts podria arribar als vint-i-cinc morts. El vehicle s’ha incendiat en plena autovia quan portava d’excursió 38 alumnes i sis professors d’excursió al nord de Bangkok.

Les autoritats han confirmat hi ha dinou supervivents, setze escolars i tres mestres, i també que s’han localitzat els cossos de difunts. No obstant, no han pogut especificar la quantitat perquè encara continuen les tasques per recuperar els cossos atrapats a dins l’autocar. Tampoc se saben encara les edats i identitats dels passatgers. Segons documents oficials, l’escola Wat Khao Phraya acull nens des de la bressol fins als quinze anys. El centre està ubicat a la província d’Uthai Thani, a uns 200 quilòmetres de la capital tailandesa.

El conductor del vehicle ha fugit després de l’accident. El director general de la Policia, Kitrat Phanphet, ha explicat en roda de premsa que estan cercant el xòfer per detenir-lo, segons recull l’agència Efe. Segons les primeres investigacions, el conductor podria haver perdut el control per una punxada i això hauria pogut provocar una col·lisió lateral prèvia a l’incendi de l’autobús, que utilitzava gas natural com a combustible. Phanphet ha explicat que el foc s’ha desencadenat “molt ràpidament”, però alguns nens i professors han aconseguit sortir per la porta i també per la finestra. Les autoritats investiguen ara per què els altres passatgers han quedat atrapats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.