Política

israel

Almenys sis morts i nou ferits en un atac terrorista a Tel-Aviv

L’atemptat ha tingut lloc poc temps abans que saltessin les alarmes pels míssils llançats per l’Iran sobre territori israelià

Almenys sis persones han mort aquest dimarts i altres nou han resultat ferides en un atac amb armes de foc i arma blanca realitzat per dos presumptes terroristes en el barri de Jaffa, prop de l’estació de tramvia, al sud de Tel-Aviv, segons ha informat un portaveu de la Policia israeliana.

El portaveu ha indicat que “els terroristes” van començar el seu atac en el tramvia i van continuar a peu pel carrer Jerusalem, fins que van ser disparats per agents de policia i civils armats amb pistoles. Segons el portaveu, els assaltants van morir.

El comissionat de policia R.N.C. Danny Levy es va desplaçar al lloc juntament amb el comando del districte de Tel-Aviv.

L’atac es va produir minuts abans que saltessin les alarmes a Israel per l’atac amb míssils des de l’Iran, que ha portat les autoritats israelianes a cridar la població a refugiar-se en búnquers per a protegir-se de l’acció militar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia