Política

El PSC creu que la sortida d’ERC del govern a Terrassa evidencia que el projecte de Ballart està esgotat

Creuen que posa de manifest “el viratge de Tot per Terrassa a la dreta” en polítiques tan importants com la mobilitat i la sostenibilitat

El PSC de Terrassa considera que la sortida d’ERC del govern evidencia l’esgotament del projecte polític de l’alcalde Jordi Ballart i de Tot per Terrassa En un comunicat, el socialistes asseguren que “fa temps que alertem que el govern municipal va sense rumb i a la deriva, amb una constant improvisació en polítiques estratègiques per la ciutat”. En el darrer ple municipal ho van tornar a posar de manifest amb la intervenció del regidor Marc Armengol criticant la decisió de revertir algunes decisions de l’ampliació de l’illa de vianants o les modificacions a la Zona de Baixes Emissions (ZBE), que va assegurar que són iniciatives que “van en contra de les polítiques pròpies i mundials del primer món

Segons els socialistes, la decisió dels republicans “constata la falta de diàleg i la voluntat real d’arribar a acords” de Ballart, “no només amb l’oposició, sinó amb els propis partits del govern”. A més, recorden que ara l’executiu queda en minoria i en una “situació de debilitat”,  ja que tindran 13 dels 27 regidors del ple, fet que els obligarà a buscar “el consens amb els partits de l’oposició”. En aquest sentit el PSC recalca que com a principal partit de l’oposició estan i estaran “disposats a treballar i a aportar propostes i idees pel bon govern de la ciutat”.

Finalment, el PSC afirma que es posa de manifest “el viratge de Tot per Terrassa a la dreta en polítiques tan importants com la mobilitat i la sostenibilitat” i alerten que la sortida d’ERC i la composició del nou executiu poden derivar en un govern més conservador. Per això, el PSC ha deixat clar que mantindran la mà estesa per arribar a acords en polítiques progressistes que vagin sempre en benefici de Terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia