Política

orient mitjà

El gendre de Nasral·là, mort en un atac israelià a Damasc

El bombardeig contra la capital siriana va matar tres persones més

L’atac aeri israelià de dimecres a la tarda al barri de Mezzeh de la capital siriana, Damasc, va matar quatre persones, entre elles Hassan Yadar Qasir, gendre del líder de la milícia xiïta libanesa Hezbol·là, Hassan Nasral·là, mort el 27 de setembre passat en un bombardeig als suburbis del sud de Beirut, la capital del Líban, segons informa l’Observatori Sirià per als Drets Humans.

En un comunicat, l’organisme no governamental amb seu a Londres, però amb una xarxa gran xarxa d’informadors sobre el terreny, detalla que el projectil va caure en el primer pis d’un edifici de tres plantes en el districte de Mezzeh i que era freqüentat per membres de la milícia libanesa i de la Guàrdia Revolucionària de l’Iran.

A principi de setmana, un altre atac israelià va matar el germà de Qasir, responsable de transportar armes de Síria cap al Líban, i va llançar un altre atac a cinc-cents metres del lloc bombardejat dimecres.

Les autoritats israelianes reconeixen haver perpetrat atacs a Síria amb l’argument que actuen per evitar l’establiment de bases iranianes i l’enviament d’armes a Hezbol·là per part del règim de Teheran, que dona suport a l’exèrcit del president sirià, Baixar al-Assad, en el marc de la guerra que va esclatar el 2011 després de la violenta repressió de les manifestacions a favor de la democràcia en l’àmbit de les protestes de l’anomenada Primavera Àrab.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia