Política

Una nena suïcida de 13 anys es rendeix davant de la policia i no detona l'armilla explosiva

Món

Una nena de 13 anys amb una armilla d'explosius enganxada al seu cos es va rendir ahir davant de la policia iraquiana sense detonar la càrrega que duia adossada. 

Segons les fonts, els agents iraquians, després de confirmar que la nena vestia l'armilla d'explosius, van alertar als equips d'artificiers, que van desactivar el mecanisme. Després, van detenir la nena, que ara mateix continua arrestada.

El portaveu nord-americà Jon Pendell ha interpretat la rendició de la nena com una "mostra que les dones iraquianes entenen la seva importància en la societat i el valor de la vida". A més, Pendell ha subratllat que també "indica que els iraquians rebutgen a Al Qaeda i les seves pràctiques".

El número de dones que ha comès atemptats suïcides a l'Iraq s'ha disparat en els últims mesos, especialment a la província de Diyala. Per lluitar contra aquesta situació, el mes de juny passat es va crear a Diyala un grup anomenat "Filles de L'Iraq", format per voluntàries i protegit pel govern del país i l'Exèrcit nord-americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.