Política

Anabel Rodríguez

Cap de l’oposició a l’ajuntament de Salou

“Demanem rebaixar la pressió fiscal”

“A les seves publicacions, Granados diu que són el govern que més representa els ciutadans, però nosaltres pensem que el govern que tenim és el govern que més ha enganyat els seus votants”

Aquestes últimes eleccions del 2023 van portar a Salou novetats. Vox va entrar a l’Ajuntament, i quan Esquerra Republicana de Catalunya va integrar-se en l’equip de govern es van convertir en la força més votada de l’oposició.

Com valoren la incorporació d’Ara Pacte Local en el govern?
No ho valorem positivament, en el sentit que representa un cost bastant important per a les arques. Continuen incrementant la despesa pública, quan, de fet, al govern no li fan falta aquests regidors. A les seves publicacions, Granados diu que són el govern que més representa els ciutadans, però nosaltres pensem que el govern que tenim és el govern que més ha enganyat els seus votants. Bàsicament, tant Esquerra Republicana com Sempre Salou es van presentar als comicis venent unes expectatives, venent precisament el contrari del que han acabat fent.
Qüestionaven...
... i ara s’han integrat en el govern de Granados. S’han rendit els uns als altres.
Per què?
Esquerra Republicana ha arribat a dir que l’alcalde, Pere Granados, era el pitjor que li havia passat a Salou, i Sempre Salou sempre havia dit que ja no volia continuar sent la marca blanca de Granados i que –com ERC– també volien ser una alternativa al govern. Doncs estan fent just al contrari.
Fan una oposició en solitari o amb el PP?
El que fem és donar alternativa als problemes reals que veiem que tenen els ciutadans. Això ho tenim clar, i si la resta de l’oposició ho comparteix, anirem a l’una. Hem defensat alguna iniciativa conjuntament, com per exemple la de demanar que no es tirés a terra l’estació de tren. Nosaltres sí que tenim clar que plantarem cara i parlarem dels problemes reals, i a vegades no tota l’oposició està d’acord amb això.
Han parlat d’“asfíxia fiscal”, per exemple. Expliqui-m’ho.
Hem estat els únics que demanem una rebaixa de la pressió fiscal, i per això vam presentar al·legacions a les ordenances.
Què és fer política?
Estar al carrer i escoltar el ciutadà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia