Política

Orient Mitjà

Biden parla amb Netanyahu sobre la “urgent necessitat” d’aconseguir un acord amb Hamàs

El president dels EUA insta el primer ministre israelià a minimitzar els danys a civils en la seva ofensiva al Líban

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha parlat aquest dimecres amb el primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu, sobre la “urgent necessitat” d’arribar a un acord amb el grup islamista Hamàs que permeti declarar un alto el foc en la Franja de Gaza i l’alliberament dels ostatges israelians que segueixen en l’enclavament.

Segons ha informat la Casa Blanca en un comunicat, Biden també ha parlat amb Netanyahu sobre la “situació humanitària” en la Franja de Gaza, on han mort més de 42.000 persones des de l’inici fa un any de l’ofensiva israeliana.

Minimitzar els danys a civils

D’altra banda, el president dels Estats Units, Joe Biden, ha instat al primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu, a minimitzar els danys a civils en la seva ofensiva al Líban, especialment en les zones densament poblades de Beirut.

Segons ha informat la Casa Blanca en un comunicat, Biden ha reafirmat davant Netanyahu “el dret d’Israel” a protegir els seus ciutadans del grup xiïta libanès Hezbol·là, però també “va emfatitzar la necessitat de minimitzar el mal a civils, particularment en les zones densament poblades de Beirut”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia