Política

Política

El pressupost de Badalona creix fins als 242,8 milions, un 8,6% més

L’equip de govern d’Albiol centra les inversions en el manteniment d’equipaments i la millora de carrers

El pressupost per al 2025 de Badalona creix un 8,6% respecte 2024 i se situa en 242,8 milions. Les xifres, presentades aquest divendres pel primer tinent d’alcalde, Juan Fernández, aniran a ple divendres 18 d’octubre. L’equip de govern de l’alcalde Xavier Garcia Albiol centra centrarà el seu esforç inversor en el manteniment dels equipaments i l’arranjament de carrers, segons l’ACN. De fet, l’annex d’inversions del pressupost és de 44 milions i hi ha 14,9 milions (34%) per a la millora d’edificis municipals i 9,6 milions per a Via Pública.

En la presentació, Fernández, que deixi el seu càrrec per centrar-se en la seva tasca com a portaveu del PP al Parlament el mateix 18 d’octubre ha posat destacat el fet que els comptes de la ciutat creixin per sobre de la mitjana i que això es pugui fer sense augmentar massa els impostos. “ Seguirem amb l’estratègia de no pujar impostos als ciutadans. A Badalona ho tenim molt clar”, ha assegurat.

A l’apartat d’inversions, les prioritats són el manteniment d’edificis com l’escola de música; les oficines de districte; camps de futbol, com el de Montigalà, Pomar o Lloreda; la piscina del centre, o la renovació de la majoria dels sistemes de calderes de les escoles. Fernández creu que l’aposta passa per “avançar-se a problemes” i combatre “la precarietat de molts anys”. També hi ha una aposta per la millora de carrers a tots els barris, amb una inversió global de 9,6 milions el 2025. Cultura (1,4 milions d’inversió), Noves Tecnologies (1,1 milions), Medi Ambient (1,9 milions), Patrimoni (1 milió) o Guàrdia Urbana (930.000euros) són altres de les prioritats de l’annex d’inversions del pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia