Política

política

Aragonès donarà suport a la llista de Nova Esquerra Nacional

L’expresident de la Generalitat, Pere Aragonès, donarà suport a la candidatura de Nova Esquerra Nacional que opta a dirigir ERC a partir del congrés del novembre. Segons informa ACN, Aragonès serà present a l’acte de presentació a Barcelona que la candidatura encapçalada per Xavier Godàs i Alba Camps farà demà a les 12 del migdia al pavelló INEFC. L’expresident s’afegirà al grup de consellers i conselleres del seu govern que majoritàriament donen suport a la llista de Nova Esquerra Nacional i que, aquest dimecres, van penjar cartells anunciant l’acte de demà. Laurà Vilagrà ho va fer a Manresa mentre Tània Verge, a Barcelona; Anna Simó, a l’Hospitalet; Manel Balcells a Granollers; David Mascort a Vilablareix; i Meritxell Serret a Balaguer.

Aragonès ja va signar el manifest que, al juny, demanava una “renovació de la cúpula” del partit en un posicionament que s’explica per la negativa de l’expresident d’ERC, Oriol Junqueras, d’abandonar la direcció i la seva voluntat de repetir de president.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia