Política

Bush insta al Congrés nord-americà a reconsiderar el seu pla de rescat financer

Economia

El president dels Estats Units, George W. Bush ha assegurat "als ciutadans del món" que la derrota d'aquest dilluns del pla de rescat financer "no és el final del procés legislatiu".

En una breu compareixença a la Casa Blanca, després de la històrica caiguda de Wall Street de dilluns, Bush ha instat al Congrés nord-americà a arribar un acord perquè, ha dit, "estem en un moment crític per la nostra economia" i requereix d'una actuació "urgent" perquè "si no actuem ara, la situació empitjorarà cada dia que passi".

Per la seva banda, els principals líders del Senat han fet esforços aquest dimarts per recuperar la unitat per a desenvolupar un nou pla contra la crisi financera. El líder de la majoria al Senat, el demòcrata Harry Reid, i el líder de la minoría, el republicà Mitch McConnell, han fet una crida a acabar amb les acusacions i retrets per iniciar la negociació d'un nou pla que pugui ser consensuat.

El Senat podria ser la primera càmara en votar un nou pla, ja que existeix un consens més gran entre els legisladors que el que hi ha a la Cámera de Representants. Pel que fa al Congrès, aquest dijous es tornarà a debatre sobre les mesures que cal adoptar per combatre la crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.