Política

Tres ferits en l'atemptat de Santoña continuen hospitalitzats

Dues de les cinc persones ferides en l'atemptat d'aquesta matinada amb cotxe bomba a Santoña encara estan ingressades a l'Hospital de Laredo, on han estat ateses en les últimes hores, mentre que una dona, en estat molt greu, ha estat traslladada des d'aquest centre a Valdecilla, segons ha informat el govern de Cantàbria.

La dona, de 70 anys i amb diagnòstic d'accident cerebrovascular, pateix un hematoma cerebral amb pronòstic molt greu.

Per altra banda, han estat donades d'alta Soledad Martínez Frare, de 51 anys, i Leonor Jonquera Gómez, de 82, amb pronòstics menys greu i lleu, respectivament. La primera va ingressar amb crisi d'ansietat, síncope i traumatisme craneoencefàlic, i, la segona, també per crisi d'ansietat.

Ondarroa
L'ertzaina, que tenia una fractura a la mà dreta, trencament de timpà i contusions per metralla, ha estat avui donat d'alta a l'hospital de Galdakao.

La jove,  que ahir va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica, va ser operada d'una fractura d'ossos del crani i està ingressada a la Unitat de Reanimació de l'Hospital de Cruces.

L'explosió del cotxe amb una bomba de cent quilos va causar ahir una desena de ferits, dels quals vuit van ser donats d'alta ahir mateix després de ser atesos de les seves lesions lleus en aquests dos hospitals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.