Política

19 israelians ferits després de ser atropellats per un palestí a Jerusalem

Món

19 persones, la majoria soldats israelians, han quedat ferides, dues de gravetat, aquesta nit quan un cotxe s'ha llançat contra una multitud a Jerusalem, acte que la policia ha descrit com un "atemptat terrorista".

El conductor del vehicle, un home palestí, ha estat abatut a trets i ha mort a l'acte. Encara es desconeix si li ha disparat la mateixa policia o un civil que passava per allà en el moment de l'incident.

El portaveu policial Micky Rosenfeld ha afirmat que diversos soldats eren drets a la vorera quan els ha atropellat un cotxe que s'ha dirigit a ells a gran velocitat, i deliberadament, segons els testimonis.

El cotxe, amb les finestretes destrossades, s'ha acabat estavellant contra un edifici d'una institució catòlica situada davant de la muralla de la Ciutat Vella de Jerusalem, en una carretera que marca la línia divisòria entre l'est àrab de Jerusalem i l'oest jueu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.