Política

Dos imitadors converteixen Rajoy i Zapatero en Pimpinela arran del "conyàs"

L'anècdota que ha convertit Mariano Rajoy en protagonista del cap de setmana i el "conyàs" de la desfilada militar del 12-O ja ha donat peu a una sàtira força elaborada. Es tracta d'una versió de la popular cançó de Pimpinela Vete y pega la vuelta.

Dos imitadors del programa El matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac, han refet la lletra de la peça i l'han convertit en un estira-i-arronsa entre Rajoy i el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Rajoy es queixa que està cansat de ser "fatxa" i li demana ingressar al PSOE. També anuncia que no vol anar a la desfilada militar, que és un "conyàs".

"Estoy hasta el moño de los tanques,  las tropas  y la puta cabra", assegura el personatge del líder popular. I afegeix: "Quiero ser de izquierdas que esto de ser facha es un coñazo. Hazme un sitio en el PSOE que mola mazo". També afirma: "Tanta España grande y libre me está cansando un montón, y es que dentro del PP yo siempre he sido un segundón".

Com que Zapatero es fa pregar, Rajoy li acaba prometent: "Si es necesario me haré catalán".

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.