Política

Els partits ratifiquen el seu suport als empresaris bascos

Terrorisme

Els dirigents de partits polítics i forces socials reunits al Congrés han reafirmat aquest dijous en una declaració pública el seu suport als empresaris bascos per l'assetjament d'ETA, i han reiterat el seu compromís de combatre el terrorisme amb "coratge i fortalesa democràtica".

El text, llegit pel portaveu socialista, José Antonio Alonso, expressa el rebuig dels assistents pel "cruel i covard" assassinat de l'empresari basc Ignacio Uria, un crim que "res ni ningú pot justificar", i fa explícita la unitat i fermesa de tots davant del terrorisme.

Han subscrit el document tots els partits polítics amb representació parlamentària, així com les organitzacions empresarials CEOE i Cepyme i els sindicats CCOO, UGT i USO.

La capella ardent amb les restes mortals de l'empresari basc ha quedat oberta a les nou del matí al tanatori de la localitat guipuscoana d'Azpeitia. La vetlla està oberta a la família i a la gent propera a la família, que rebrà les autoritats que s'hi desplacin i, a partir de les 19.15 hores de la tarda, s'hi permetrà la visita del públic.

La capella ardent estarà oberta fins divendres a la tarda, quan se celebrarà l'enterrament a la parròquia d'Azpeitia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.