Política

CiU considera"'al·lucinant" que el PSOE no hagi trigat "ni una setmana a desdir-se" del compromís de territorialitzar el 0,7% de l'IRPF

Política

El portaveu de CiU a la Comissió d'Educació, Política Social i Esports del Congrés dels Diputats, Carles Campuzano, considera "al·lucinant" que el PSOE no hagi trigat "ni una setmana" a desdir-se del compromís assolit amb ERC –i aprovat al ple del Congrés- de territorialitzar el 0,7% de l'IRPF destinat a finalitats socials, és a dir, a repartir aquests diners tenint en compte el territori d'on provenen.

Campuzano ha assegurat que les manifestacions del secretari de Moviments Socials del PSOE, Pedro Zerolo, suposen una clara desautorització de les postures del PSC en aquest camp.

Dimecres passat el ple del Congrés va aprovar establir mesures i criteris per al repartiment entre les comunitats autònomes de l'assignació tributària del 0,7 per cent de l'IRPF, destinat a fins socials. És a dir, que la declaració de la renda de l'any hauria de presentar una nova casella on diria Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.